Jurylid onderzoeksprijs Hogeschool Inholland

In juni 2016 is Ineke van Halsema lid van de jury die de Inholland onderzoeksprijs toekent. De jury staat onder voorzitterschap van Huug de Deugd, lid van het College van Bestuur van hogeschool Inholland, en lector Christoph Maria Ravesloot is het andere jurylid.

Er zijn vijf nominaties binnengekomen en op woensdag 22 juni was de uitreiking. Projectleider Geert de Vries en lector Harmen Bijwaard hebben de Inholland onderzoeksprijs gewonnen voor het project A comparison of radiation doses of radiology procedures to Diagnostic Reference Levels (DRLs) in Dutch Hospitals; een veelzijdig, grondig uitgevoerd onderzoek met een grote maatschappelijke impact.

De publieksprijs ging naar Bob Götte, voor het onderzoeksproject Cirkelen rond Peer review. Een ontwerpgericht onderzoek naar een scenario voor de inzet van peerreview in de afstudeerfase van de hogere beroepsopleiding Communicatie van Hogeschool Inholland Diemen. Met dit onderzoek studeerde Bob Götte af bij de marteropleiding Leren en Innoveren van Inholland.