Interim directeur faculteit SWE De Haagse Hogeschool

Vanaf 1 januari 2017 is Ineke van Halsema interim directeur van de faculteit Sociaal Werk en Educatie van De Haagse Hogeschool. Deze faculteit verzorgt de opleidingen PABO, Pedagogiek, Cultureel Maatschappelijke Vorming (CMV), Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) en Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH). CMV, MWD en SPH worden vanaf september 2017 samen de nieuwe brede bacheloropleiding Sociaal Werk. Drie lectoraten zijn verbonden aan de faculteit SWE: Burgerschap en Diversiteit, Jeugd en Opvoeding en Psychogeriatrie. Daarnaast is de faculteit verantwoordelijk voor het onderzoeksplatform Connected Learning. 

Na een snelle werving van een definitieve directeur voor de faculteit duurde deze interim opdracht tot 1 februari 2017. In de maand februari werkt Ineke de nieuwe directeur in.