Moderator Nationale Leiderschapsleergang Comenius

In mei 2017 start Ineke als moderator van de Nationale Leiderschapsleergang 46 van Comenius.

Het programma bestaat uit zeven modules van elk twee of drie dagen en loopt van mei 2017 tot mei 2018. Topwetenschappers introduceren uitdagende wetenschappelijke domeinen. De leergang start met een module over Wijsbegeerte en Religie, daarna volgen modules Sociale Wetenschappen, Medische Wetenschappen, Rechtswetenschappen, Natuurwetenschappen, Letteren, Kunst & Cultuur en Economische Wetenschappen. De leergang creëert een vrijplaats om te werken aan persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en visieontwikkeling.

Voor meer informatie over de Nationale Leiderschapsleergang of andere leergangen van Comenius: https://comeniusleergang.nl/leergang/nationale-leiderschapsleergang